We kunnen de kaarten die we krijgen niet veranderen,
alleen de wijze waarop we de hand spelen

Advies

We bieden verschillende soorten advies. Variërend van advies omtrent inzetbaarheid van werknemers maar ook loopbaanvraagstukken.

Vanuit onze achtergrond in de Arbeids- en Organisatiepsychologie zijn we expert in het adviezeren over inzetbaarheid van medewerkers. Daarnaast hebben we een uitgebreide kennis van wetgeving omtrent verzuim en re-integratie en bieden we HR-advies op maat.

Ook zijn we gecertificeerd om persoonlijkheidsanalyses uit te voeren. Afhankelijk van het vraagstuk zetten we de Golden Personality Type Profiler of de Occupational Personality Questionairre (OPQ) in. Deze laatste is ook op teamniveau inzetbaar waardoor je goed inzicht krijgt in de sterktes binnen je team. Ook is het mogelijk om capaciteiten testen in te zetten mocht er twijfel zijn aan de capaciteiten van een medewerker of mocht je zelf twijfelen.

Mocht je twijfelen of een bepaald niveau voor een functie bij je past kunnen we je cognitieve capaciteiten testen. Aan de hand van een assessment bepalen we dan welk opleidingsniveau bij jou past zodat je met nog meer overtuiging kan zeggen of een baan wel of niet bij je past. Daarnaast kunnen we, indien gewenst, ook interessetesten en motivatietesten afnemen.

Naast persoonlijk advies geven we ook bedrijven advies over inzetbaarheid en gelukkige werknemers.