Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven

Personal Coaching

Waar zitten mijn knelpunten? Hoe kan ik beter voor mezelf zorgen? Hoe kan ik zorgen dat ik een leven leidt waar ik blij van wordt?

Zoek je antwoord op dit soort vragen, dan ben je aan het juiste adres voor personal coaching. Maar zit je nou met meer praktische zaken als time-mangement vraagstukken, ook dan helpen we je graag verder. Tijdens een-op-een sessies gaan we de diepte in om je op weg te helpen. Met als hogere doel dat je weer plezier krijgt in wat je doet en het leven kan gaan leiden waar je blij van wordt, met alle randvoorwaarden (financien, zorgen, gezin, stabiliteit) die daarbij horen.

Ben je veel onderweg of niet in staat om face-to-face af te spreken? Geen probleem, we bieden onze coaching blended aan waarbij we dus ook online sessies doen. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat het effect van online coaching gelijk is aan face-to-face coaching, dus jij mag kiezen.

Indien gedurende ons contact blijkt dat je aanvullende hulp nodig bent (zoals financieel, dieet-technisch, mediation, etc.) dan kijken we samen wie je daar bij kan helpen. We maken altijd een traject op maat waarin jij centraal staat.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien of je gebaat bent bij onze coaching