Luister naar je passie en geloof in die ene reden waarom het wel kan

Mijn Advies

Ik hou van mensen en hun gedrag. Terugkijkend op mijn leven ben ik eigenlijk altijd al in mensen geïnteresseerd, in hoe ons brein werkt, hoe we ons gedragen en wat groepen met ons doen. Dit is gegroeid tijdens mijn studie psychologie waarbij ik me gespecialiseerd heb in Arbeid en Organisatie en sociale psychologie. Ik kan mij uren verdiepen in het hoe en waarom en waar bepaald gedrag toch vandaan komt. En ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik die nieuwsgierigheid en interesse nog dagelijks mag voeden.

Ik zie steeds meer mensen om mij heen die worstelen met zichzelf en/of hun omgeving. Ze lopen vast in hun werk, in hun omgeving en/of in zichzelf. En dat is onnodig, want we zijn niet gemaakt voor een ongelukkig leven. Ik geloof dat we met openheid en kwetsbaarheid een leven kunnen leiden waar we gelukkig van worden. Openheid en kwetsbaarheid zijn termen waar sommige mensen de kriebels van krijgen, maar dit zijn juist de middelen om verbinding met onszelf en de ander te krijgen.

Het helpt ons de wereld vanuit een ander perspectief te aanschouwen. Daarnaast staat balans centraal, want voor het bereiken van een gelukkig bestaan is harmonie essentieel. Harmonie tussen werk en privé, tussen je innerlijke en uiterlijke zelf, tussen jou en de ander, tussen jou en je werk.

Het is geweldig om dagelijks mensen te mogen helpen bij het vinden van diens eigen kracht en harmonie. Dit doe ik door met je mee te lopen en te reflecteren binnen persoonlijk traject. Ik geloof daarbij in een harmonieuze wereld die plaatst geeft aan oprechtheid, openheid en kwetsbaarheid en waarin iedereen op zijn/haar eigen manier en binnen zijn/haar eigen capaciteiten een steentje bijdraagt.